NEWS
Ljekarna

Porečki Neptun peti put za redom najbolji "small and friendly" hotel u Hrvatskoj

14.11.2006. 00:00; ; Početna / Gospodarstvo / Porečki Neptun peti put za redom najbolji "small and friendly" hotel u Hrvatskoj
328neptun.jpg

Ovo prestižno priznanje primili su predstavnici Valamara na netom završenom turističkom sajmu WTM (World Travel Market) u Londonu. Ova nagrada predstavlja iznimno dostignuće, naročito zato što su kriteriji za njeno dobivanje vrlo zahtjevni – osim kvalitete smještaja i hrane, mjeri se zadovoljstvo gosta odmorom i destinacijom općenito, sadržajima, čistoćom, ljubaznošću osoblja itd.

"Inače zahtjevni gosti iz Velike Britanije prepoznali su po peti put za redom konstantno visokokvalitetnu uslugu i ljubaznost osoblja hotela Neptun. Ovo priznanje potvrda je kvalitete naših usluga za koje su zaslužni svi naši zaposlenici i na tome im želim zahvaliti. No, još uvijek imamo prostora za poboljšanja, naročito u segmentu investicija, kako bismo u godinama koje dolaze našim gostima pružali još bolju uslugu", kaže Dalibor Matovina, direktor hotela Neptun.

Broj britanskih gostiju u hotelu Neptun u posljednje je tri godine narastao za 20 posto, sa 14.458 (2004.) na gotovo 18.000 (2006.). Ukupno gledano, broj britanskih gostiju u svim Valamarovim destinacijama (Poreč, Rabac, Krk, Dubrovnik) u posljednje je tri godine narastao za čak 42 posto, sa 82.000 (2004.) na 140.000 (2006.)

M.M. Valamar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email