Ljeto u Funtani

Porečki hotel Luna najbolji all-inclusive hotel u Hrvatskoj

09.11.2006. 00:00; ; Početna / Gospodarstvo / Porečki hotel Luna najbolji all-inclusive hotel u Hrvatskoj
477SebastianPalma.jpg

Odlučilo je to pola milijuna gostiju Neckermann Reisena, koji je dio Thomasa Cooka, jednog od najvećih turističkih koncerna na svijetu.

Prestižno priznanje "Neckermann Primo 2006" primio je na netom održanom turističkom sajmu Neckermann Reisena “Premiere Reisesommer 2006” u Frankfurtu direktor hotela Luna Sebastian Palma.

Prema njegovim riječima, ovo priznanje je dokaz postignute razine kvalitete usluge i proizvoda, a to onda rezultira zadovoljenjem zahtjeva i očekivanja gostiju.

"Takvi rezultati postižu se isključivo uloženim velikim trudom i radom svih zaposlenih u hotelu. Stoga me veseli činjenica da su gosti to i prepoznali. Koristim priliku još jednom zahvaliti svim zaposlenicima i zaželjeti im još puno ovakvih priznanja", rekao je ovim povodom direktor hotela Sebastian Palma.

Neckermannovi gosti po završetku svog boravka u hotelu ocjenjivali su kvalitetu usluge, prehrane i opremljenosti hotela, kao i opće zadovoljstvo uslugom u hotelu. Ankete je proveo i rezultate analizirao nezavisni njemački institut ERGO-Data.

P.R. Valamar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email