NEWS
Max 180920 S

Porečki veslači osvojili zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u veslanju na ergometrima – Croatia indoor 2018

Vije6834-9080
19.02.2018. 12:23; Učitavanja: 187; Početna / Sport i rekreacija / Porečki veslači osvojili zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u veslanju na ergometrima – Croatia indoor 2018

U Rijeci je u subotu, 17. veljače održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u veslanju na ergometrima – Croatia indoor 2018.

Državno prvenstvo predstavlja vrhunac zimskog dijela veslačke sezone, na kojem je nastupilo gotovo 400 natjecatelja hrvatskih klubova, ali i natjecatelja iz Slovenije i Italije.

Veslačku su elitu predvodili najbolji hrvatski, ali i svjetski veslači, olimpijci i svjetski, odnosno europski rekorderi Martin i Valent Sinković. Damir Martin nije nastupio zbog ozljede.

I porečki veslači ostvarili su zapažen nastup u Rijeci, gdje su osvojili jednu zlatnu medalju.

Luka Miloš i Robert – Lorenzo Morić u kategoriji veterana/rekreativaca osvojili su deveto, odnosno deseto mjesto. Naša trenerica, Kosjenka Mikulčić, pokazala je da je najbolja veteranka u državi te je osvojila zlatnu medalju. Odlične nastupe prikazali su i Agnese Galant u kategoriji kadetkinja B, Mauro Velenik u kategoriji kadeta A, kao i Sanatan i Ravi Koraca u juniorskoj konkurenciji.

Državno prvenstvo na ergometrima označava kraj zimskog dijela sezone te znači ulazak u period u kojem veslanje pokazuje sve svoje čari. Napokon kreće veslanje na vodi, pa u ovom prilikom pozivamo sve željne rekreacije da nam se pridruže na treninzima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email