NEWS

Porečki umirovljenici pozdravljaju preseljenje ureda HZZO na novu, pristupačniju lokaciju

447417962_1010339187761372_2727440881960546524_n
foto: Radio Centar
04.06.2024. 14:28; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Porečki umirovljenici pozdravljaju preseljenje ureda HZZO na novu, pristupačniju lokaciju

Članovi porečke podružnice Istarske stranke umirovljenika-Partito Istriano dei pensionati s velikim su zadovoljstvom primili vijest o preseljenju ureda Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Poreču na novu lokaciju, koja će biti pristupačna starijim, teško pokretnim, bolesnim i osobama s invaliditetom.

Koliko je to bio velik problem osjećali smo svaki puta, kada smo trebali radi odlaska na liječenje, rehabilitacije, preglede, ovjere doznaka za pomagala, lijekove  i slično, popeti se na treći kat bez lifta, brojnim stepenicama za koje kada ste teško pokretni mislite da im nikad nema kraja. Svi će ovi problemi uskoro postati prošlost.

Puno smo puta ukazivali na ovaj problem i tražili odgovore, na koje smo jedino od gradonačelnika dobili obećanje da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se ovi problemi riješe, iako Grad nije vlasnik niti osnivač Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Znamo da će upravo njegovim zalaganjem porečki Ured Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje biti pristupačan za sve građane.

Zato Istarska stranka umirovljenika-Partito Istriano dei pensionati Podružnica Poreč zahvaljuje gradonačelniku na značajnom doprinosu, kao i Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje,  na suradnji u zalaganju u rješavanju ovog za nas umirovljenike velikog problema.

 

Predsjedništvo Podružnice Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email