Porečki Tacoor ima novi spot (video)

2022-05-11_22h24_08
11.05.2022. 22:27; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Porečki Tacoor ima novi spot (video)

“Čezneš da me zezneš” je novi singl ove porečke funk hip hop atrakcije, kojim najavljuju album prvijenac. Spot je sniman nekoliko mjeseci na lokacijama u okolici Poreča i četvrti je to službeni singl Tacoora.
U svojoj prepoznatljivoj mješavini funka, rapa i crossovera Tacoor problematizira odnos dvojice prijatelja koji imaju različit stav u pogledu socijalnih odgovornosti.
Pjesmu je producirao Davorin Poropat koji je dobrim dijelom zaslužan i za glazbeni dio dok tekst potpisuje Mladen Đaković.

Mladen Đaković, redatelj spota:

Izuzetno smo zadovoljni spotom i zvukom na našem novom singlu, vidi se trud koji je uložen u cijeli produkt, pa se nadam da će publika to prepoznati.
Zahvalio bih se svima koji su pomogli, osoblju Zvjezdarnice Tićan, Franku iz Konobe Buići na ustupljenom  autu, i svima koji su me snimali, jer sam ja ovaj put bio ispred kamere.
Malo smo se igrali poetikom krimi filmova iz sedamdesetih, i Tarantinom , a nismo htjeli doslovce rekreirati situacije o kojima se govori u tekstu, nego se igrati atmosferom i napetošću kroz humor i trash.
Spotovi Tacoora su izuzetno komplicirani za snimanje, zato što tekst sam po sebi vizualno dočarava pjesmu, pa spot mora biti na toj razini, a ponekad čak i ispred pjesme.
Svaku pjesmu na budućem albumu vidimo kao potencijalni video singl, pa se baš radujemo sljedećem, kojeg uskoro počinjemo snimati.
Trenutno imamo snimljenih pjesama za dva albuma, i imamo neke ideje na koji način da to objavimo, ali o tome je još rano, i koncetrirani smo na nove singlove i spotove.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna