NEWS
HALF MARATON S

Porečki Tacoor će se večeras premijerno predstaviti pred porečkom publikom

viber_image_2023-11-23_17-12-00-227
24.11.2023. 10:47; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Porečki Tacoor će se večeras premijerno predstaviti pred porečkom publikom

Nakon što su prošle subote održali svoj prvi koncert uriječkom Palachu, Tacoor će prvi puta zasvirati pred domaćom publikom na festivalu mladih u 19:30.
Prošli tjedan su treći put nominirani za regionalnu nagradu Muzzik TV.
Selekcijski žiri pregledao je više od tisuću video radova iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, BiH i Bugarske te nominirao deset ostvarenja po kategoriji.

U kategoriji “Najbolji Fusion Video” među nominiranima su porečki glazbenici Tacoor, već treći put nominirani na ovoj prestižnoj manifestaciji. Ranije su bili nominirani za najbolji hip-hop video spot s pjesmom “Ruke gore” i najbolji video s porukom za pjesmu “Extremiteti”. Ovaj put, nominirani su za pjesmu i video spot “Čezneš da me zezneš”, čiji je spot režirao Mladen Đaković.

U svojoj prepoznatljivoj mješavini funka, rapa i crossovera, Tacoor obrađuje temu odnosa dvojice prijatelja koji imaju različite stavove o društvenoj odgovornosti. Pjesmu je producirao Davorin Poropat, dok tekst potpisuje Mladen Đaković.

Glasanje za Tacoor je moguće na službenom linku Muzzik TV. Valjani glasovi zahtijevaju verifikaciju putem e-mail adrese ili preuzimanje besplatne aplikacije Muzzik.tv.

Iz Tacoora naglašavaju da njihov nastup počinje u 19:30, i da svi koji su ih htjeli pogledati to imaju na umu večeras.

Klub za mlade Poreč, Udruga za mlade Capybara, Udruga Highlanders iz Nove Vasi povodom proslave dana zaštitnika grada ove godine organiziraju prigodnu manifestaciju za mlade – Festival mladih. Upravo su mladi, okupljeni u Klubu i udrugama, odabrali izvođače i lokaciju festivala, kako bi svojoj generaciji omogućili provod u srcu starogradske jezgre, s izvođačima po svačijem guštu. Financijska sredstva osigurao je Grad Poreč.

PROGRAM
18:30 – PORFIL, Umjetnička škola Poreč
18:50 – Harmonikaški orkestar Umjetničke škole Poreč
19:00 – Armin Mešić, bivši učenik Umjetničke škole Poreč
19:10 – Rock bend OŠ Poreč
19:30 – Tacoor
21:00 – Nika Turković
22:45 – Cirkus.
Ulaz je besplatan.

Nominirani spot Tcoora:
https://www.youtube.com/watch?v=saXAcBGoAFA


Djelić atmosfere s premijernog koncerta u Palachu:

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email