NEWS

Porečki Konjički Klub Spirit 🐴organizirao prvo kolo Istarskog kupa u daljinskom jahanju

419736663_955855189876439_1134886225689085262_n
24.03.2024. 14:04; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečki Konjički Klub Spirit 🐴organizirao prvo kolo Istarskog kupa u daljinskom jahanju
Konjički klub Spirit iz Poreča bio je domaćin prvog kola Istarskog kupa u daljinskom jahanju, koje je započelo u 10 sati ujutro sa startom u Gambetići. Na ovom uzbudljivom događaju sudjelovalo je 18 jahaćih parova iz šest istarskih konjičkih klubova.
 
Svi natjecatelji uspješno su završili utrku, pokazujući izvrsnu pripremljenost i sportski duh. Ovaj događaj istaknuo je rastuću popularnost konjičkog sporta i discipline daljinskog jahanja, posebice među mlađom populacijom, što se ogleda u povećanju broja kadeta koji se odlučuju za ovu disciplinu.
 
Domaćin, KK Spirit, imao je razloga za slavlje s dva jahaća para koji su ostvarili zapažene rezultate.
 
Ivana Matošević osvojila je četvrto mjesto u seniorskoj kategoriji, dok je Noemi Biljman trijumfirala s prvim mjestom🥇u juniorskoj kategoriji.
 
Natjecanje je završeno u srdačnom ozračju, s druženjem svih sudionika, što je još jednom potvrdilo da je konjički sport više od same utrke – to je zajednica koja njeguje timski duh i prijateljstvo.
 
Rezultati po kategorijama su sljedeći:
Kadeti:
🥇Noemi Vojnić, KK Istra
🥈Michelle Kučić, KK Istra
🥉Frea Žgomba, KK Istra
 
Juniori:
🥇Noemi Biljman, KK Spirit
🥈 Melita Smolica, KK Soko
🥉 Lenny Jurica, KK Istra Star
 
Seniori:
🥇Tina Jurković, KK Soko
🥈 Zoran Uravić, Konjički savez Istarske županije
🥉 Erina Hapadžić, KK Hipos
 
Sljedeće kolo će se održati 13. travnja, u organizaciji KK Astre, gdje će se nastaviti uzbuđenja Istarskog kupa u daljinskom jahanju.
 
Foto: KK Spirit
 
Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email