NEWS
valfresco

Porečke ritmičke gimnastičarke sa trenericama na izletu po Istri prije ljetnog kampa

IMG_7179 (1)
29.06.2020. 10:26; Učitavanja: 197; Početna / Sport / Porečke ritmičke gimnastičarke sa trenericama na izletu po Istri prije ljetnog kampa

Klub ritmičke gimnastike Poreč u nedjelju, 28. lipnja je za svoje članove  organizirao edukativni izlet.
Tako se 15-ak djevojčica pod vodstvom trenerica Natalije Tvrtković i Jane Oplanić uputilo prema Buzetu, a zatim prema najmanjem gradu na svijetu Humu. Hum je nekad bio jedan od najvažniji središta glagoljice te se i danas mogu naći razni spomenici glagoljici.
Od Huma su se uputile na pješačenje prema Kotlima, selu bez stalnih stanovnika poznatom po Rečini i njenim kotlastim udubinama, te mlinarskoj prošlosti.

Na ovom zajedničkom druženju  trenerica Jana je podijelile i medalje pristigle iz Karlovyh  Vary koji su organizirali 1. Carlsbad Home Cup  na kojem je online sudjelovalo oko 400 gimnastičaki iz Europe.

Juniorka Petra Belević je osvojila 1. mjesto u kategoriji juniorki, Gresa Ramadani 2. mjesto u kategoriji kadetkinja. Gresa je ujedno osvojila i 1. mjesto prema lajkovima publike.

Klub sad ide na dvotjedni odmor, a 13.07. započinju sa ljetnim kampom koji će trajati do kraja srpnja pod vodstvom trenerice Ane Vukoje, a u kolovozu počinju sa redovnim treninzima i ljetnim pripremama.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S