NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Porečke ritmičke gimnastičarke osvojile pregršt medalji na Gazela Cupu, Gresa Ramadani nastupila na međunarodnom turniru u Budvi

IMG_4381
02.05.2023. 13:35; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke ritmičke gimnastičarke osvojile pregršt medalji na Gazela Cupu, Gresa Ramadani nastupila na međunarodnom turniru u Budvi

U subotu je u Puli održan 15. međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici Gazela cup na kojem je nastupilo 11 porečkih gimnastičarki koje su osvojile pregršt medalja.

U kategoriji mini Paola Puškarić je osvojila 4. mjesto, a Lana Đurić 10. mjesto u vježbama bez rekvizita. 
Mlađa kadetkinja Luana Milotić je osvojila 2. mjesto sa obručem, Gala Velenik je osvojila 4. mjesto u vježbi sa obručem, kadetkinja Olja Trbović osvojila je 1. mjesto u vježbi sa loptom, Marie Lou Čugalj  1. mjesto sa loptom, Umma Ramadani 3. mjesto sa obručem, Mia Tubaković 3. mjesto sa obručem.
Juniorka Lara Cramer je ovojila 1. mjesto u vježbi sa obručem, a Lea Jugovac 3. mjesto dok je seniorka Ana Cvitković osvojila 2. mjesto u vježbi sa obručem.

Juniorska reprezentativka Gresa Ramadani je za vikend bila u Budvi na FIG međunarodnom turniru i sa dva rekvizita se plasirala u finale te osvojila 6. mjesta u vježbama sa obručem i trakom.

KRSG

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email