NEWS

Porečke odbojkašice izgubile od Kaštelanki

Poreč kaštela 21
12.02.2021. 13:45; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke odbojkašice izgubile od Kaštelanki

Porečke odbojkašice odigrale se utakmicu 15. kola u četvrtak navečer na zamolbu gošći iz Kaštele.
Nažalost to bi bila najzanimljivija vijest sa utakmice 15. kola Superlige.

Pobjeda OK Kaštele  3:0 (25:12, 25:14; 25:12) za 55 minuta igre, što im je nakon pobjede u prošlom kolu protiv ekipe Mladosti vodeće ekipe Superlige bio samo lakši trening.
Čini se da je najveći problem trenera Salapure kako motivirati ekipu na veći angažman i borbenost u situaciji kada igračice ulaze u utakmicu svjesne da jednostavno nemaju  šanse pobijediti protivnice sa druge strane mreže.

Poreč je nastupio u sastavu : Purini Tea, Brajković Deni, Hrvatin Antonija, Banko Lea, Rajko Dora, Scoria Rebecca, Burilo Leana, Vekić Mateja, Poropat Ema, Verhas Marija, Načinović Tea, Plazinić Helena, Curać Doris, Katalina Ana.
Trener Dragan Salapura.

I ova utakmica je pokazala sve probleme ekipe, loš servis i prijem servisa što onemogućuje brzi napad koji se sveo na dvije igračice (Banko  i Katalina) koje nemaju iskustvo i koncentraciju odigrati cijelu utakmicu na podjednakom nivou. Neimanje bloka je drugi i možda najveći problem ekipe što igračice u obrani prepušta u nemilost smečera protivničkih ekipa.

Za igračice Poreča slijedi gostovanje u Kašteli protiv ekipe OK Marine Kaštela, a nakon toga slijedi domaća utakmica sa OK Olimpik u kojoj će se odlučit koja će ekipa preuzeti mjesto „fenjeraša“ Superlige.

J.Z.

Print Friendly, PDF & Email