NEWS
Max 180920 S

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u subotu 22. prosinca održava Slatki štand za naše šapice

sos-šape
20.12.2018. 08:46; Učitavanja: 82; Početna / Obavijesti / Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u subotu 22. prosinca održava Slatki štand za naše šapice

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u subotu 22. prosinca održava posljednji ovogodišnji Slatki štand za naše šapice. U subotu volontere i članove Udruge SOS Šape možete pronaći od 10 do 18 sati na Trgu Slobode, a i ovoga puta pripremili su sve za vrijeme darivanja – prigodne poklone za najmlađe, igračke, knjige za male pričalice, prigodne kolače, aranžmane za one koje na žalost više nisu s nama, nakit te poslastice i opremu za kućne ljubimce. Ovoga puta naglasak će biti na slatke kolače koje pripremaju naše volonterke, od domaćih sastojaka, kao što bi pripremale za svoje obitelji. Tako da svi oni koji nemaju vremena za pečenje blagdanskih kolača, mogu donirati sredstva i osigurati sve za adventski stol.

„Vrijeme je darivanja – darujte sa srcem, osigurajte prekrasne poklone za vaše voljene, a ujedno pomognite šapicama kojima je to najpotrebnije“, poručuju iz porečke Udruge.

Na štandu će se građani moći učlaniti u udrugu, postati volonter, ali i dobiti informacije što učiniti ako pronađete napuštenu životinju.

Pozivamo sve koji žele i mogu da dođu podrže našu udrugu, doniraju za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi. Kontaktirati udrugu do tada možete na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati možete na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

Šapice će vam biti zahvalne!

Print Friendly, PDF & Email