Ljeto u Funtani

Poreč: Mladić (18) iz okolice Velike Kladuše otrovao se alkoholom i preminuo

23.12.2017. 00:17; ; Početna / Crna kronika / Poreč: Mladić (18) iz okolice Velike Kladuše otrovao se alkoholom i preminuo
Mladića je pronašao njegov kolega koji ga nije mogao probuditi, pa ga je do bolnice nosio u naručju. Tamo su mu, nažalost, mogli samo potvrditi da je osamnaestogodišnjak preminuo

Ferid O. (18) iz okolice Velike Kladuše u noći na 21. prosinac pronađen je mrtav u sobi u Poreču, gdje je bio na privremenom radu. Policija kaže da je naložena obdukcija tijela preminulog.

– Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, a provest će se i dodatna toksikološka analiza nakon čega će se znati više – kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske.

Neslužbeno doznajemo da je uzrok smrti najvjerojatnije trovanje alkoholom. Mladića je navodno pronašao njegov kolega koji ga nije mogao probuditi da zajedno idu na posao, pa ga je potom sam u naručju nosio do bolnice. Na žalost, tamo su mogli samo konstatirati  smrt.

Mladić je u Poreč došao “trbuhom za kruhom” i radio je u jednoj građevinskoj firmi. To je potvrdio i poznanik njegovog oca Damir K. (33), koji također radi u Poreču.

– I ja sam došao u Hrvatsku sa 19 godina, trbuhom za kruhom. Žao mi je mladića, znam njegovog oca i znam koliko im je teško jer otac ne radi. U teškoj su financijskoj situaciji, pa sada prikupljamo novac kako bi tijelo bilo prevezeno u njegovo rodno mjesto. Usluga pogrebnog poduzeća je oko 1000 eura, a mladićeva obitelj nema taj novac.Odlučio sam se pokrenuti akciju prikupljanja sredstava, a ako ne bude odaziva, sam ću podmiriti taj trošak. Također, u njegovom rodnom mjestu skuplja se novac za pogreb – izjavio je Damir. K.


Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/sok-u-porecu-mladic-18-se-otrovao-alkoholom-i-preminuo-553772 – 24sata.hr

Print Friendly, PDF & Email