NEWS

Poreč do ljeta dobiva veliki shopping centar na Facinki – BIPA, C&A, CCC, Deichmann, Galileo, Hervis…samo su neke od najavljenih trgovina

Gradilište na Facinki
01.02.2019. 12:34; ; Početna / Gospodarstvo / Poreč do ljeta dobiva veliki shopping centar na Facinki – BIPA, C&A, CCC, Deichmann, Galileo, Hervis…samo su neke od najavljenih trgovina

Radovi na velikom gradilištu u porečkoj poslovnoj zoni Facinka svakom su danom sve intenzivniji, a riječ je o gradnji velikog specijaliziranog trgovačkog centra, potvrdili su jučer iz tvrtke AM PS Delta Nekretnine d.o.o., investitora i vlasnika ovog projekta.

Sredinom prosinca prošle godine dobivena je pravomoćna građevinska dozvola za objekt, radovi su počeli prije nekih mjesec dana, a završetak je predviđen lipnju ove godine.
Kako dodaju iz tvrtke, Poreč će ovime dobiti svoj zasluženi centar za shopping i zabavu, koji je konceptualno zamišljen kao retail park – da svaka trgovina ima svoj zaseban ulaz.
Maloprodajna površina centra iznosit će oko 8.379 metara kvadratnih čime će ujedno biti i najveće trgovačko središte u Poreču, a kroz nekoliko dana bit će poznata i konačna verzija njegova izgleda.

U svojoj ponudi sadržavat će brendove i maloprodajne lance kao što su BIPA, C&A, CCC, Deichman, Galileo, Hervis, Leggiero bar, Müller, New Yorker, Tedi i Svijet Media.

U novom shopping centru otvorit će se i nova radna mjesta, dodaju iz tvrtke, a ukupan broj ovisi o politici zapošljavanja njihovih zakupnika.
Inače tvrtka AM PS Delta Nekretnine d.o.o., članica je hrvatske podružnice MID Bau nekretnine d.o.o. Grupacija MID jedan je od vodećih „developera“ na domaćem tržištu, a realizirala je projekte Garden Mall u Zagrebu, TC Koprivnica, STC Osijek, STC Sisak, STC Valpovo, STC Umag i Pula City Mall.

Zadovoljstvo otvaranjem novog shopping centra u Poreču izrazio je i porečki gradonačelnik Loris Peršurić. – Drago mi je što će se urediti ovaj ulaz u grad, jer Poreč zaslužuje da ima u laz u grad kakav priliči i jednak komunalnim standardima u drugim dijelovima grada, a također i jer će se otvoriti nova radna mjesta i naš će grad dobiti jedan dodatan sadržaj, kazao je Peršurić.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email