NEWS

Poreč dobio prestižnu turističku nagradu 12.10.

14.10.2004. 00:00; ; Početna / Novosti / Poreč dobio prestižnu turističku nagradu 12.10.

Kako doznajemo, na dodjeli nagrade sudjelovali su dogradonačelnica Grada Poreča, pročelnik odjela za komunalni sustav, te dio članova poglavarstva. Uz njih bio je i direktor Turističke zajednice Grada te predstavnici Plave Lagune i Riviere.

Prenosimo priopćenje za javnost posredovanu DANAS (14.10.) iz Ureda gradonačelnika:

"Poštovani,

u utorak navečer preko televizijskih ekrana mogli ste pratiti dodjelu Turističkoga cvijeta – kvalitete za Hrvatsku u Zadru, koju pod istim motom organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska televizija osam godina za redom. Grad Poreč je do ove godine osvojio svih sedam Zlatnih cvjetova, a ove godine je zaslužno izvan konkurencije dobio Zlatni cvijet, koji je u izvedbi puno veći, za sedam puta osvojeno prvo mjestu u kvaliteti ugostiteljsko turistčkih odredišta. Grad Poreč je odlukom organizatora stavljen u mirovanje i moći će sudjelovati u redovnoj konkurenciji ponovno nakon tri godine tj. 2007. godine. Veliki ovogodišnji Turistčki cvijet u Zadru je u ime Grada preuzela gospođa Gordana Restović – zamjenica gradonačelnika"

– Ured gradonačelnika –

Napomenimo da je do prije 2 godine uz HGK i HTV u nagradi sudjelovala i HTZ, ali su se iz raznoraznih razloga povukli i osnovali svoju nagradu – Plavi cvijet koji će se krajem ovog mjeseca dodijeljivati u Cavtatu.

Print Friendly, PDF & Email