NEWS

Poreč: dječji karneval u dvorani Veli Jože

02.02.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Poreč: dječji karneval u dvorani Veli Jože
743rikarn2.jpg

Grad Poreč:

Ove godine Dječji karneval će se održati manjim dijelom na otvorenom ispred SRC»Veli Jože», a većim dijelom u SRC»Veli Jože»… Zbog velikog broja djece-sudionika program će se odvijati u dva dijela. Prvi dio koji će se realizirati od 11,00 do 13,00 sati je namijenjen djeci predškolskog uzrasta ukupno 443 djece u 17 masiranih skupina. Drugi dio koji će se realizirati od 13,00 do 15,00 sati je namijenjen djeci osnovno školskog uzrasta ukupno 665 djece u 22 maskirane skupine.

Program:

– 10,50 Okupljanje maskiranih skupina polaznika dječjih vrtića ispred sportske dvorane «Veli Jože»

– 11,00 okupljanje ostalih maskiranih skupina djece predškolskog uzrasta ispred SRC»Veli Jože»

– 11,00 uručenje poklona Gradonačelniku i predaja ključeva Grada maškarama. Započinje predstavljanje maskiranih skupina djece na pozornici

– 12,50 Okupljanje maskiranih skupina polaznika dječjih vrtića ispred sportske dvorane «Veli Jože»

– 13,00 Ulazak prvih maskiranih skupina u dvoranu. Predstavljanje drugog dijela maskiranih skupina na pozornici. Zabava za sve

– www.porec.hr –

Možemo razumijeti da je dječja povorka Riječkog karnevala bila zbog olujne bure prebačena u Dvoranu mladosti na Trsatu, no da se porečki dječji karneval predviđa održavati u dvorani dok je prognoza povoljna, da vrtići spremaju djecu za 5.2., a da istovremeno nadležni u Gradu ne znaju datum karnevala… I još k tome opravdanje "zbog velikog broja djece…", pa spomenimo samo da je u Rijeci bila procjena malenkost od 6000 djece !

Kraj Pustnih fešti je 9.2., pa se nadamo da će se do tada znati i točan datum održavanja dječjeg karnevala.

Kako smo upravo uspjeli doznati (18:32), sutra u 9 sati je sastanak u prostorijama gradske uprave gdje će se definirati točno mjesto održavanja karnevala, dok je datum ipak subota 5.2.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email