NEWS
HALF MARATON S

Pokazni trening Karate kluba Finida u sklopu aktivnosti porečkog Dječjeg kampa

05.07.2015. 10:48; ; Početna / Novosti / Pokazni trening Karate kluba Finida u sklopu aktivnosti porečkog Dječjeg kampa

Ljetni kamp grada Poreča, koji će se odvijati kroz tri smjene na Gradskom kupalištu, započeo je sa radom, te je upravo početkom prve smjene, odnosno u utorak 30.06.2015., Karate klub ”Finida” još jednom pokazao kako je izuzetno aktivan klub koji je uključen u brojne aktivnosti. Naime, njegovi su karatisti pozvani kao gosti Ljetnog kampa, te su odradili prezentacijski trening na Gradskom kupalištu i pokazali svoje znanje i vještine polaznicima prve smjene.

Trening, koji je zamišljen kao praktično-teoretski, odrađen je pod vodstvom trenera Karate kluba ”Finida”, Mirka Banovića i Tamare Banović, koji su polaznike najprije upoznali sa osnovnim pojmovima i disciplinama u karateu.

Nakon toga, paralelno sa daljnjim objašnjenjem osnovnih pokreta u karateu (stavovi, ručni i nožni udarci i blokovi), karatisti su vjerno demonstrirali navedeno, te su na samom kraju polaznicima prikazali takmičarsku izvedbu kata i borbi, budući da su svi redoviti osvajači brojnih medalja na raznim turnirima i prvenstvima.

Također, polaznici Ljetnog kampa, ali i njihovi voditelji, zainteresirano su pratili prezentaciju Karate kluba ”Finida”, te su svojim zanimljivim pitanjima upotpunili čitav program.

Na samom kraju, polaznici Kampa zahvalili su našim karatistima, te su im uputili brojne pohvale za izvedbu i demonstraciju viđenog.

Predviđene su još dvije prezentacije ”Finide”, i to sljedeća 14.07.2015., odnosno početkom druge smjene Ljetnog kampa, te 28.07.2015.  kada će započeti treća smjena.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email