NEWS
valfresco

Pojačana kontrola vozila i vozača na odmorištu Bačva (Istarski ipsilon)

rotirke
24.01.2019. 23:02; Učitavanja: 88; Početna / Obavijesti / Pojačana kontrola vozila i vozača na odmorištu Bačva (Istarski ipsilon)

Na području Policijske uprave istarske 2018. godine evidentirana je 1841 prometna nesreća. U prometnim nesrećama poginule su 23 osobe, 118 je zadobilo teške tjelesne ozlijede i 665 lakše tjelesne ozlijede. Ove godine su se na području PU istarske dogodile dvije prometne nesreće s poginulim osobama u kojima su dvije osobe smrtno stradale, dok u siječnju prošle godine nije bilo prometnih nesreća s poginulim osobama.

U cilju smanjenja prometnih nesreća i njihovih posljedica policijski službenici Policijske uprave istarske 25. siječnja 2019. godine od 10 do 13 sati na auto cesti A9 na odmorištu Bačva provest će pojačan nadzor vozila i vozača. Na odmorištu će se kontrolirati vozila koja se kreću iz smjera Pule u smjeru Buja, a prioritetno će se sankcionirati prekršaji prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nezakonita uporaba mobitela za vrijeme vožnje i tehnička ispravnost vozila.

Pozivamo vozače da poštuju prometne propise te ih molimo za strpljenje ukoliko dođe do čekanja prilikom kontrole.

Print Friendly, PDF & Email