NEWS
VALFRESCO sredina

Podnositeljima zahtjeva Usluga Poreč komposter donosi na kućna vrata

IMG-cfa7582488e13dd10603f64698bf02ff-V
13.10.2022. 20:03; ; Početna / Obavijesti / Podnositeljima zahtjeva Usluga Poreč komposter donosi na kućna vrata

Usluga Poreč provodit će podjelu kompostera u razdoblju do 17. do 21. listopada od 10 do 17 sati. Djelatnici će dostaviti kompostere direktno na adresu korisnika, a podjela se obavlja prema listi zahtjeva, točnije, prema datumu zaprimanja.

Podjela kompostera odvijat će se na području Grada Poreča, a korisnici će dobiti komposter zapremnine 300 litara u kojem mogu odložiti biootpad poput ostataka voća i povrća, lišća, uvelog cvijeća, pokošene trave, taloga kave i čaja i drugo. Komposteri se dostavljaju isključivo samostojećim kućama, odnosno individualnom stanovanju, a ne višestambenim zgradama.

Ako korisnik u vrijeme podjele ne bude na adresi stanovanja, imat će mogućnost podignuti svoj komposter na reciklažnom dvorištu u idućem tjednu – od 24. do 28. listopada. U takvim situacijama korisnicima će biti ostavljena pismena obavijest u njihovim poštanskim sandučićima. Ako, pak, korisnik niti u tom tjednu ne preuzme svoj komposter, Usluga Poreč smatrat će da je odustao i time gubi pravo na njega. Taj će se komposter dodijeliti drugim korisnicima prema spomenutoj listi zahtjeva.

Usluga Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna