NEWS

Počinju radovi na preuređenju prostora ureda groblja i cvjećarne

IMG-556bc7488c3525f0f34b4fbeb5f6d918-V (002)
21.02.2022. 08:56; ; Početna / Obavijesti / Počinju radovi na preuređenju prostora ureda groblja i cvjećarne

Danas počinju radovi na preuređenju ureda groblja i cvjećarne na gradskom groblju Poreč. Usluga Poreč posvećuje značajnu pažnju uređenju groblja i prateće grobne infrastrukture uzimajući u obzir upravo osjetljivost situacije kada se radi o pružanju usluga unutar tih istih objekata.  Ovom investicijom cilj je stvoriti  bolje uvjete za rad djelatnicima te svim korisnicima omogućiti dostojanstvenu, jednostavnu i efikasnu uslugu.

U novo uređenim prostorijama i dalje će se moći ostvariti sve usluge koje uključuju pogrebnu i pogrebničku djelatnost, a novo ruho očekuje i cvjećarnu koja će i dalje imati istu namjenu i funkciju. Radovi na preuređenju uključuju zamjenu kompletnih instalacija, električnih instalacija i rasvjete, ugradnja novog sustava grijanja i hlađenja, zamjenu  cjelokupne vanjske stolarije, postavljanje nove unutarnje stolarije, zamjena svih podnih i zidnih obloga, a obnoviti će se i cjelokupna fasada zgrade. Također, postavit će se kompletna nova oprema za ured i cvjećarnu.

Izvođač radova je Univers servis d.o.o Poreč, a vrijednost radova iznosi 349.305,04 kuna. Rok izvođenja je 70 dana, stoga je završetak predviđen krajem travnja. Za vrijeme trajanja radova, korisnici će sve usluge moći ostvariti u privremenom radnom prostoru koji je smješten odmah do postojeće zgrade na groblju. 

 

Usluga Poreč d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email