NEWS
valfresco

Počelo je, počelo…Točno u podne! I u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića ….

IMG_0017
05.09.2017. 14:36; Učitavanja: 330; Početna / Novosti / Počelo je, počelo…Točno u podne! I u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića ….

Počelo je, počelo…Točno u podne!

Na jednoj strani nastavnici i ravnateljica, a na drugoj učenici. Mjesto: Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića, razlog susreta: početak nove nastavne godine 2017./2018.

Točno u 12 sati himnom Republike Hrvatske započeo je prvi dan nastave u našoj školi. Učenicima, kao i prisutnim roditeljima i pratnji obratila se ravnateljica prof. Vesna Baranašić zaželjevši uspješnu školsku godinu. Tom je prilikom održana i kratka svečanost podizanja Zelene zastave budući da je Škola lanjske godine obnovila zlatni status međunarodne Ekoškole. Zastavu su podigli učenici Marija Aščić, 3. thk i Branko Banko, 3. kon-sl.

Učenici su u pratnji razrednika krenuli na sat razredne zajednice, a svakako najuzbuđeniji i najnestrpljiviji u novu su školu krenuli učenici prvih razreda, budući hotelijersko-turistički tehničari s razrednicom prof. Dariom Škrinjar, budući turističko-hotelijerski komercijalisti s razrednicom prof. Rozanom Rakovac i budući kuhari čija je razrednica prof. Danka Hajsek.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email