NEWS

Plesnim performansom na Trgu slobode članice Studia za izvedbene umjetnosti MOT08 obilježile Svjetski dan plesa i Dan oslobođenja Poreča

343964629_264107406064135_6451759399522033038_n
29.04.2023. 13:30; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Plesnim performansom na Trgu slobode članice Studia za izvedbene umjetnosti MOT08 obilježile Svjetski dan plesa i Dan oslobođenja Poreča

“Život nikada ne završava, ples nikada ne prestaje!” – poruka je to ovogodišnjeg Svjetskog dana plesa. (Poslala ju je Kineskinja Yang Liping.)
 I zato MOTine ne staju!

U suradnji s Gradom Porečom, članice Studija za izvedbene umjetnosti “MOT 08″ plesnim su performansom na prepunom Trgu Slobode, obilježile Svjetski dan plesa, ali i Dan Grada Poreča. Bila je to prava plesna poslastica za roditelje, građane Poreča i goste!

Nastupile su sve skupine Udruge – od trogodišnjakinja do teenagerica, dugogodišnjih članica udruge. No, najveći pljesak dobile su najmlađe članice , skupine Candy i Stars koje su hrabro i veselo otplesale koreografije.

Skupine Diamonds, Dolls i Dreams su već iskusne plesačice kojima nije problem plesati i pred zahtjevnom publikom.
Vesele i razigrane članice studija, Divasice, svojom su energijom dodatno podigle publiku na noge!

Najstarije i najiskusnije skupine Angels i Infinity, prave mlade profesionalke,  izvele su čak tri koreografije, tri različita plesa koje prate i maštoviti kostimi.

Bila je to ujedno i prezetacija cjelogodišnjeg rada i uvježbavanja koreografija talentiranih MOTina s voditeljicama Chiarom Pisak, Aleksandrom Hodak, Anom Vukojom i Karlom Vukojom.

Skupine Divas, Angels i Infinity ovaj vikend putuju u Split na natjecanje “Dalmatian dance cup” gdje će se predstaviti sa 16 koreografija.

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 zahvaljuje Gradu Poreču koji godinama podržava rad Udruge.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email