NEWS

Plesni studio Unique ponovno zablistao na natjecanju

IMG-b249d557fbc96bf1457ef95ffe3c2140-V
27.05.2024. 22:11; ; Početna / Kultura / Plesni studio Unique ponovno zablistao na natjecanju

Plesačice plesnog studia Unique sudjelovale na Istra Dance Open-u u subotu 25.5.2024. Od 13 koreografija u Poreč su se vratile sa čak 22 nagrade, uključujući i one specijalne.

Započet ćemo sa našim najmlađim članovima.
Skupina u uzrastu od 2 do 6 godina natjecanje je posjetila sa koreografijom Barbie girl. Osim prvoga mjesta, plesačice su osvojile i srca sudaca i gledatelja te također osvojile i dvije specijalne nagrade za najbolju grupu i najsimpatičniju točku.

Prva su mjesta u kategoriji cicibani osvojile i Asi Mofardin i Vita Laković sa open duom kao i Izzy Rabak u kategoriji open solo.

U kategoriji lyrical solo juniori predstavile su nas Rea Biogradlija (1. mjesto) i Sara Žufić ( 2. mjesto).
Sara je osvojila 1. mjesto u lyrical duo juniori sa svojim partnerom Ivanom Bošnjakom koji je osvojio specijalnu nagradu za najboljeg muškog plesača natjecanja. Njihovi su kostimi očarali suce te im je dodijeljena specijalna nagrada za najbolju kostimografiju natjecanja.
Viktorija Ligović osvojila je 1. mjesto sa svojim solom u disciplini open.
Sara Kocijančić je osim acro sola, s kojim je osvojila 1. mjesto, plesala i showdance duo sa Ditom Šegon, sa kojim su također osvojile 1. mjesto.

Seniorke Vita Prpić i Luana Ramaja natjecale su se u lyrical solo kategoriji u kojoj je Luana osvojila 2. mjesto, a Vita 1.
Prva su mjesta osvojile i sa preostala dva sola: Luana u kategoriji showdance, a Vita u openu.
Naša najstarija plesačica Vita Prpić je svojim vrhunskim vještinama zaslužila  nagradu za najbolju žensku plesačicu cijelog natjecanja.

To nije sve, naše su koreografije ostavile velik utisak i dojam pa su nagrađene “BEST OF BEST” nagradama ( top 6 koreografija cijelog natjecanja).
Rea Biogradlija 6. nagrada, Luana Ramaja 5., Sara Žufić 4. i Vita Prpić 3. nagrada.

Čestitamo svim plesačima i marljivoj voditeljici Josipi Kalac te zahvaljujemo svim roditeljima na iskazanom povjerenju i podršci, a naša ekipa već iduću subotu odlazi u Kopar na natjecanje!

J.K.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email