NEWS

Plesni studio Unique iz Poreča briljirao u Sloveniji

IMG-afa79bbcb4f9fa773e7af103d20c447a-V
07.06.2024. 23:41; ; Početna / Sport i rekreacija / Plesni studio Unique iz Poreča briljirao u Sloveniji

Prošlog vikenda, 01. i 02.06. plesači plesnog studia Unique još su se jednom ove godine predstavili na međunarodnom turniru International Dance Open Koper, na kojem su ostvarili vrhunske rezultate i time završili ovogodišnju bogatu sezonu natjecanja. U Kopru su svoje stečeno znanje prikazale 42 plesačice i jedan plesač uzrasta od 6 godina do 19 godina.

Redom ćemo istaknuti sve rezultati na koje smo veoma ponosni.
Prve nagrade su osvojili Sara Kocijančić- Sand, Izzy Rabak- Let me entertain you, Lena Pršeš – Powerline, Vita Prpić- Where is my love, Lena Pršeš- Never enough, Luana Ramaja- Da je tuga snijeg, Vita Prpić- Feel, Asi Mofardin- Sad song, Vita Laković i Asi Mofardin- Mermaid party, Ivan Bošnjak i Sara Žufić- Take me to church, Ena Kalac i Monika Majkić- Somewhere only we know.
Grupne izvedbe koje su također osvojile prvo mjesto su Imagine ( 6 i 7 godina), Don’t you worry child ( 9 do 11 godina), What about us ( 9 do 11godina), Dawn of Ma ( 13 do 19 godina) i Kao u snu ( 13 do 19 godina)

Druge nagrade na ovom natjecanju su osvojile Stefani Fariš i Lena Pršeš- Run boy run, Luana Ramaja- La estrella, Viktorija Ligović- Magic circle i Rea Biogradlija- The night we met, dok je Stefani Fariš sa koreografijom Bird box osvojila treće mjesto,  a Sara Žufić sa solom  Don’t wanna leave you četvro mjesto.

Posebno smo ponosni na četiri nominacije za nastup na Gala večeri koja okuplja 30 najboljih koreografija cijelog natjecanja. Na Gala večeri zaplesale su grupne koreografije Dawn of Ma i Kao u snu u izvedbi naših juniora i predstavile su se dvije veoma talentirane solistice Lena Pršeš i naša najstarija plesačica Vita Prpić.
Već je i sama nominacija naših plesača puno značila cijeloj udruzi, ali djevojke i naš Ivan tu nisu stali. Naša mlada nada Lena Pršeš osvojila je prvu nagradu u mini gali i tako postala najbolja solistica u kategoriji djece na cijelom natjecanju.
Nastup juniora sa koreografijom Dawn of Ma ipak je bio bodovno najbolji nastup te su tako naši juniori zasjali na prvome mjestu Gala večeri i ovom nagradom postali pobjednici cijeloga natjecanja.

Izrazito smo zadovoljni i ponosni radom i rezultatima naših plesača, ali i zahvalni svim roditeljima koji nas podržavaju i vjeruju u naš rad.

Udruga će krajem šestog mjeseca  završiti sa redovnim treninzima, ali svi koji nam se žele pridružiti u novoj plesnoj godini mogu se javiti voditeljici Josipi Kalac ( 0958563570), na mail udruge [email protected] ili na facebook-u i instagramu udruge.

Još jednom čestitamo našim plesačima i želimo im puno sreće u daljnjem radu.

UNIQUE

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email