NEWS

Plesni program povodom Dana Umjetničke škole Poreč uz goste iz Zagreba, Rijeke i Požege

Plakat za DAN ŠKOLE (2)
13.05.2024. 12:04; ; Početna / Kultura / Plesni program povodom Dana Umjetničke škole Poreč uz goste iz Zagreba, Rijeke i Požege

Povodom Dana Umjetničke škole Poreč učenici i učenice plesnog odjela pripremili su bogat plesni program uz goste iz Škole suvremenog plesa Ane Maletić iz Zagreba, Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica iz Rijeke te Umjetničke organizacije „ Plesna radionica Ilijane Lončar“ iz Požege.

U plesnom programu prikazat će se koreografije svih razreda odjela suvremenog plesa Umjetničke škole Poreč koje su pripremile učiteljice plesa Andreja Široki i Olga Čehić s učenicima, dok će se gosti iz Zagreba predstaviti nagrađivanom koreografijom „Djelo“ u izvedbi učenica 1. razreda srednje Škole suvremenog plesa Ane Maletić pod mentorstvom nastavnice Nataše Jurišić.

Gosti iz Rijeke nam dolaze s plesnim ansamblom Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica iz Rijeke s koreografijom „Izvaljeno jaje u gnijezdu“, koreografijom koja je nastala u sklopu projekta izgradnje planinarskog skloništa i promatračnice za ptice Kremenjak na Učki. Koreografiju potpisuje nastavnica Kate Foley zajedno s učenicama.

Umjetnička organizacija „Plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege će se predstaviti s dva sola u izvedbi Petra Galovića u koreografiji Ilijane Lončar i Zvonimira Kvesića.

Posjetitelje očekuje raznovrstan i zanimljiv plesni program triju umjetničkih plesnih škola i plesača iz Požege.

Pozivamo da dođete i podržite naše porečke plesače i drage goste te uživajte u glazbi i plesu u srijedu, 15.5.2024. u 18 sati u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč, Narodni trg 1. Poreč-Parenzo.

Svi ste dobrodošli i veselimo se Vašem dolasku!

 ULAZ je SLOBODAN

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email