NEWS
Best of Poreč

Plesne radionice DND-a Poreč prelaze u udrugu mladih USB

19.08.2016. 10:32; ; Početna / Obavijesti / Plesne radionice DND-a Poreč prelaze u udrugu mladih USB
334dnd-logo.jpg

Početkom rujna i nove školske godine upise u dosadašnje plesne radionice DND-a nećemo obavljati u DND-u jer plesne radionice preuzima Udruga mladih USB, uz iste izvrsne voditeljice Adilu Bidžos, Elisabeth Wertheim i Ivanu Domazet.

Adi, Beti i Ivana su kroz angažman u DND-u razvijale svoje potencijale, usavršavale svoje voditeljske kompetencije, sazrele su profesionalno i osobno do razine kada žele i trebaju pokušati nastaviti samostalan rast. Dosegle su razinu koju postavljamo u DND-u: da djeca plešući kreativno koriste svoje slobodno vrijeme i da kroz ples i s plesom zdravije odrastaju. Voditeljice, a i dobar dio djece koja već duže plešu, žele više od toga. Plesne radionice DND-a izrasle su u „čarobnu tvornicu mladih talenata“ i želimo da tako ostane. Ali, još je veća naša želja razvijati ponudu radionica u DND-u i na taj način doprinijeti razvitku naše zajednice.

Naš je dogovor utanačen tijekom ljeta (Upravni odbor i naše dosadašnje voditeljice), a za djecu koja su do sada pohađala plesne radionice DND-a ništa se suštinski ne mijenja. Jedinu promjenu na sebe preuzimaju voditeljice i mi im želimo biti vjetar u leđa, a ne kočnica, jer je ples njihov prvi izbor, a djeca to znaju i osjete. Veselit ćemo se svakom novom postignuću naših i njihovih malih i velikih plesačica.

DND, pak, u 20-oj godini rada nastavlja s ponudom radionica koje će na kvalitetan način zaokupiti dio slobodnog vremena što više djece. Zato ćemo u rujnu ponuditi radionice:

  1. hip-hop
  2. kreativno plesnu radionicu s elementima klasičnog baleta
  3. break-dance
  4. dramsku radionicu
  5. kreativno izražavanje
  6. likovnu radionicu
  7. dječji forum

Ove ćemo godine pokušati podignuti i dječje gradsko vijeće, pa ćemo kroz tu formu rada također planirati radionice dječje participacije.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani