NEWS
HALF MARATON S

Plesačice USB-a Poreč nastupale na Dance Star 2018 u Poreču

usb-dance-svi
28.05.2018. 12:34; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Plesačice USB-a Poreč nastupale na Dance Star 2018 u Poreču

Protekli je tjedan za plesačice iz Urbane subkulturne baze USB POREČ bio vrlo uzbudljiv i dinamičan.

Između 7000 plesača pristiglih iz cijeloga svijeta, porečke plesačice su se ponovo istaknule svojim nastupima i koreografijama te postigle zapažene rezultate. Usb-ovke su se natjecale gotovo u svim kategorijama i disciplinama. Ove godine je to zaista bio veliki izazov jer vrhunski plesači iz najjačih klubova svijeta postavili su vrlo visoke kriterije.

Porečankama je bila to još veća motivacija jer marljivo i predano rade kroz cijelu godinu i želja da pokažu rezultat uloženog napora i truda bila je iznimno velika tim više što su u žiriju bila najpoznatija imena svjetske plesne scene kao što su Željko Božić, EZ Twins, Matic Zadravec, Almira Osmanović, Axel Olzinger, Mariano Carlini, te mnogi ostali vrsni plesni pedagozi. Plesna skupina Jump osvojila je prvo i treće mjesto isto kao i grupa Stars.

Plesačice iz plesne grupe Lollipop na postolju su bile za drugo osvojeno mjesto kao i nešto mlađe Zvrkice. Naše najmlađe Mišice prvi puta su se predstavile na ovom natjecanju i odmah briljirale sa osvojenim prvim mjestom. Lutkice su se u izrazito teškoj konkurenciji izborile za treće mjesto i popele na postolje. Seniorke USB-a okitile su se s dva druga i jednim trećim mjestom. Solisti kao i parovi te male grupe bili su također izvrsni pa su u svim kategorijama osvojenih sedam prvih mjesta, jednim drugim mjestom i pet trećih mjesta. Solisti koji su predstavili udrugu na najbolji mogući način u izrazito jakim kategorijama te postigli odlične rezultate jesu Anamarija Posanović, Emily Jakominić, Petra Radojčić , Nina Puniš, Nina Cerin, Emili Ritoša, Emily Knapić, Gaia Mingon, Lucija Korlević, Larisa Glavina i  Leonarda Lovreković. 

Rezultati su zaista vrijedni pohvale, a njihove voditeljice  Adila Bidžos, Elisabeth Wertheim,Ivana Domazet, Sabrina Čanić i Leonarda Lovreković izrazito su ponosne na sve svoje plesače i njihovo zalaganje koje je dovelo do sjajnih rezultata. 

Plesačice USB-a se zahvaljuju Gradu Poreču jer je omogućio sudjelovanje na tom velikom i važnom plesnom događaju za njih i za plesače iz udruge Mot 08 kojima također idu čestitke za osvojene nagrade i zapažene rezultate.

Osim Dancestar-a naše najmlađe imale su priliku predstaviti se na plesnom natjecanju Plesomanija u Buzetu, te su tamo osvojile, osim gromoglasnih pljeskova publike i simpatije žirija, tri prva mjesta, jedno drugo, grand prix i nagradu za najbolji kostim! To su naše Žabice -1.mjesto Mišice -1.mjesto i SPECIJALNA NAGRADA ZA KOSTIM Pixie -2.mjesto, Zvrkice- 1.mjesto Lutkice- GRAND PRIX 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email