NEWS
valfresco

Plesačice Urbane subkulturne baze (USB) Poreč sjajne u Malinskoj

IMG-20191103-WA0032
03.11.2019. 13:54; Učitavanja: 479; Početna / Lifestyle / Zabava / Plesačice Urbane subkulturne baze (USB) Poreč sjajne u Malinskoj

Sjajnim rezultatima na plesnom natjecanju u Malinskoj mogu se pohvaliti plesačice Urbane subkulturne baze Poreč.

Jučer se održalo šesto izdanje plesnog natjecanja “Island dance competition” na otoku Krku koji je ugostio plesače iz cijele Hrvatske pa i iz susjednih zemalja.

U Malinsku su otputovale plesačice Usb-a koje su u svojim kategorijama pojedinci i parovi te male grupe.
Nekima je to bio prvi put da su se natjecali izvan grupa i formacija, a da je bilo uspješno o tome govore i pohvalni rezultati.

U kategoriji djeca bile su to Nika Brčić, Lara Brčić, Lana Brčić, Lana Zulijani, Julia Brajković, Vita Herak, Sara Đukić, Emily Jakominić, Paola Radoš, Ena Kozmara, Anamarija Posanović i Petra Radojčić dok u kategoriji juniori natjecale se se Enola Tomčić, Nina Puniš, Nina Cerin, Gaia Mingon, Lucija Korlević, Azra Baltić, Jana Nesuda, Nika Tomičić, Emili Ritoša i Evita Sain.
Kvaletitu porečkih plesačica potvrdio je odabir čak 5 koreografija Usb-a za gala večer gdje je predstavljeno ukupno 20 najboljih koreografija cijelog natjecanja.

Među njima su i pojedinke Nina Cerin i Nina Puniš koje su ujedno osvojile posebne nagrade žirija.

Večer su okrunile 3.mjestom na gali koreografijom In this shirt Ivane Domazet  i tako kući donijele novčanu nagradu kojom će, kažu plesačice,  napraviti police u novoj dvorani za nove pehare.

Trenerice Sabrina Čanić, Elisabeth Wertheim i Ivana Domazet su preponosne na svoje marljive i talentirane plesačice kao i na njihove izvedbe i rezulate, a uskoro ih čeka veliko međunarodno natjecanje u Novom Sadu za koje su po svemu sudeći itekako spremne.

Zahvala ide i roditeljima i njihovoj velikoj podršci.

USB

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email