NEWS

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ uspješno su sudjelovale na međunarodnom natjecanju „Island Dance competition“

IMG_0190
14.06.2022. 18:48; ; Početna / Sport i rekreacija / Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ uspješno su sudjelovale na međunarodnom natjecanju „Island Dance competition“

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ uspješno su sudjelovale na međunarodnom natjecanju „Island Dance competition“ koje se održalo u nedjelju 12.06.2022. u Malinskoj na otoku Krku.

Od 11 grupnih koreografija koje su izvele skupine: „Dolls“ , „Diamonds“, „Divas“, „Angels“  „Infinity“ i 3 sola nagrađeno je 10 koreografija.

Najmlađa skupina „Dolls“  izmamila je osmijehe na licima žirija te tako osvojila dva prva mjesta  u kategoriji contemporary modern  formation baby s koreografijom „Heaven“ i „Under the sea“ u kategoriji open formation baby.

Skupini „Dolls“ ovo je bilo prvo veliko međunarodno natjecanje na kojem su nastupile kao najmlađe članice udruge i  imale priliku predstaviti čak dvije koreografije koje su vrijedno vježbale kroz cijelu školsku godinu. Skupinu inače čine djeca od 5 godina.

Skupina „Diamonds“ osvojila je jedno prvo mjesto u kategoriji Contemporary modern  mini formation kids s koreografijom „Storm“ i jedno drugo mjesto s koreografijom „Minnie & Mickey u kategoriji Open formation mini kids.

Skupina „Divas“ osvojila je prvo mjesto za koreografiju „Photograph“ u kategoriji Contemporary modern formation kids.

Već iskusne plesačice iz skupine „Angels“ okitile su se jednim prvim i jednim drugim mjestom. Prvo mjesto su osvojile s koreografijom „Black Angels“ u kategoriji Contemporary modern formation kids a drugo mjesto za koreografiju „Mercy“ u kategoriji  jazz dance fomation kadet.

Drugo mjesto s koreografijom „Never enough“ u kategoriji Open group adult osvojile su plesačice iz skupine „Infinity“  i jedno treće mjesto u kategoriji jazz dance solo adult sa koreografijom „Woman“

Skupina „Flash mums“ osvojila je drugo mjesto u kategoriji Open group senior s koreografijom „Flash Mums“ i četvrto mjesto s koreografijom „Beggin“ u istoj kategoriji.

Solistice Antonia Sudaš, Rahela Domnik i Sandra Bošković su se uspješno predstavile u kategorijama jazz dance solo i contemprary modern solo.

Osim medalja, Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08 je osvojio i voucher za kotizacije za plesno natjecanje „Master Dance Festival Lukec open“  koje će se održati u Brežicama u Sloveniji  u veljači 2023.

Studio za izvedbene umjetnosti čestita djeci plesačima udruge i njihovim voditeljicama Chiari Pisak i Aleksandri Hodak  na sjajnim rezultatima koji su rezultat vrijednog rada kroz cijelu školsku godinu. Čestitke idu i udruzi USB na ostvarenim rezultatima i podršci tijekom natjecanja.

Velika zahvala ide Gradu Poreču koji godinama podržava rad udruge a ovaj put i plaćanjem djelomične kotizacije, kao i poduzeću Vindija d.d. koji je donirao sokove djeci udruge.

Zahvala ide i roditeljima djeci plesačica koji su bili podrška tokom cijelog natjecanja i Srđanu Krvavcu koji je kao i uvijek svojim objektivom zabilježio svaki trenutak natjecanja, plesni pokret i emocije.

Udruga nastavlja sa redovnim radom još ovaj  tjedan a velika završnica  i prezentacija rada cijele školske godine bit će u ponedjeljak  20.06.2022. u 19.00 u Poreču u  kazališnoj dvorani. Ulaz je slobodan. Pozivaju se svi ljubitelji plesa da dođu na veliku završnicu.

Već četvrtu  godinu za redom udruga nastavlja s radom u sklopu plesnog ljetnog kampa kroz cijeli 7 mjesec.  

MOT 08

Print Friendly, PDF & Email