NEWS

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 okitile se sa nove 4 zlatne medalje

0a2cdb9b-2493-4b5a-8805-c014b689c12e
21.06.2021. 17:08; ; Početna / Sport i rekreacija / Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 okitile se sa nove 4 zlatne medalje

Kraj školske godine plesačice iz Udruge Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08  dočekale su  sa još jednom medaljom. Naime, na online natjecanju Dancing Steps online  koje je bilo organizirano krajem svibnja,  plesačice udruge su se okitile sa 4 zlatne medalje.

Najmlađa skupina „Diamonds“ je sa  koreografijom „Proljeće“ osvojila prvo mjesto u kategoriji Open – Cicibani .

Skupina „Angels“ je  za koreografiju „Barbike“ u kategoriji Open – djeca – grupa osvojila prvo mjesto.

Za koreografiju „Always remember us this way“  skupina „Infinity „ je nagrađena također prvim mjestom.

4 zlatna medalja je pripala voditeljima triu:  Aleksandri Hodak, Chiari Pisak i Dinu Matoševiću za koreografiju „Run the world“„ . Trio je   sa tom koreografijom proglašen i za najsimpatičniju točku natjecanja.

Sve koreografije su  uvježbane na treninzima koji su se početkom godine održavali na otvorenom radi epidemioloških mjera koje su bile na snazi. Koreografije su osmislile Aleksandra Hodak i Chiara Pisak.

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 nastavlja sa svojim radom po programu a 28.06.2021. počinje i plesni ljetni kamp koji se već treću godinu uspješno sprovodi. U sklopu plesnog ljetnog kampa, organizirane su zanimljive plesne radionice  i zabava na plaži.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email