NEWS
VALFRESCO S-170422

Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice (CRO card)

Camping Park Umag_2020_ Canova Pool_FAMILY_SLIDE_1
18.03.2021. 12:21; ; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice (CRO card)

Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice (CRO card). Od sada svi nositelji Hrvatske turističke kartice mogu u čvrstim objektima Plave Lagune, kao i u mobilnim kućicama u kampovima Istracampinga ostvariti popust od 10 posto za rezervacije kroz pozivni centar Plave Lagune i internetsku stranicu www.plavalaguna.com i www.istracamping.com.

„Drago nam je da smo se uključili u ovaj projekt kako bismo potaknuli naše domaće goste da svoje odmore ostvaruju u Hrvatskoj. Plava Laguna ima objekte u Poreču, Umagu i Rijeci pa pozivamo sve zainteresirane da koriste svoje turističke kartice za svoje vikend odmore ili svoj ljetni odmor u našim objektima. Gosti mogu odabrati smještaj u jednom od naša 4 Resorta, 25 hotela ili 13 apartmana. Hrvatska turistička kartica je sjajan projekt kojim se potiče domaći turizam, što nam je iznimno važno i u ovo vrijeme pandemije, posebice stoga što će i ostale zemlje Europe željeti zadržati domaće goste u svojim zemljama“, poručuju iz Plave Lagune.

Plava Laguna d.d. je kompanija iza koje stoji već više od 60 godina uspješnog rada i razvoja, temeljenog na ekološkim principima i održivom razvoju, tijekom kojeg je konstantno zauzimala lidersko mjesto u hrvatskom turizmu. U svojim smještajnim kapacitetima, oplemenjenim i prilagođenim gostu kroz stalna ulaganja, dnevno može ugostiti preko 43 tisuće gostiju, čime na godišnjoj razini ostvaruje preko 4,8 mil noćenja.

Hrvatska turistička kartica projekt je Vlade RH i Ministarstva turizma i sporta s ciljem povećanja potrošnje hrvatskih građana u ugostiteljstvu i turističkim sadržajima na području cijele Republike Hrvatske. Novčana sredstva, u iznosu do 2500 kuna neoporezivoga primitka godišnje, poslodavci mogu isplatiti svojim radnicima, a kojima nositelj turističke kartice može tijekom godine podmirivati svoje troškove za korištenje usluga i proizvoda unutar turističke ponude. Tako turističkom karticom možete plaćati usluge smještaja i konzumaciju hrane i pića u ugostiteljskim objektima, usluge putničkih agencija i turoperatora, paket aranžmane, boravak u objektima privatnih iznajmljivača te najam brodova – jednom riječju, na svim mjestima koja prihvaćaju plaćanje bankovnim karticama.

Popuste Plave Lagune potražite na www.hrvatskaturistickakartica.hr i rezervirajte na www.plavalaguna.com, www.istracamping.com ili na 052 700 700. Uživajte u svom zasluženom odmoru!

Plava laguna PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email