NEWS
VALAMAR-S-sezona

Plava Laguna na Vinistri organizira “kreativni kutak” za predstavljanje noviteta iz svoje ponude

Vinistra
16.06.2021. 21:36; ; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna na Vinistri organizira “kreativni kutak” za predstavljanje noviteta iz svoje ponude

Plava Laguna, zlatni sponzor Vinistre,  tijekom održavanja 27. Vinistre – od 18. do 20. lipnja imati će svoj „kreativni kutak“ na kojem će uz prigodni program predstaviti i novitete u 2021. godini koje će dočekati njihove goste – nove Premium mobilne kućice u kampu Camping Ulika u Poreču, osvježene Melia Istrian Villas u Stella Maris Resortu u Umagu, mGUEST aplikaciju te pogodnosti za domaće goste –  e- dječju turističku karticu Mudrica i hrvatsku turističku karticu CRO kartica. Također, predstavit će i svoje velike evente koji će se održati ove godine Plava Laguna Croatia Open Umag i Plava Laguna 5150 Triatlon.

Također, za posjetitelje bit će organizirana Facebook nagradna igra – a nagrada će ići onome tko izvede najoriginalniju zdravicu. „Pod nazivom CHEERS PLAVA LAGUNA pozvali bismo posjetitelje da snime ili fotografiraju najoriginalniju zdravicu te je podijele na društvenim mrežama i označe sa  #CheersPlavaLaguna #Vinistra i #Vinistra2021, poručuju iz Plave Lagune. Glavna nagrada biti će vinska večera za četiri osobe tijekom 2021. u Hotelu Parentium u Poreču.

Gosti koji će odsjedati u hotelima Plave Lagune povodom Vinistre, uz prigodni popust za smještaj dobiti će i poseban  popust od 50 posto na ulaznicu za najomiljeniju vinsku manifestaciju,.

Ove godine Vinistra se po prvi puta održava na porečkoj Peškeri, pod posebnim epidemiološkim mjerama, no vjerujemo da to neće zaustaviti posjetitelje da se dobro i odgovorno zabave, poručuju iz Plave Lagune.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email