Pilomati u funkciji od 30.5.

27.05.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Pilomati u funkciji od 30.5.
280IMG_0318.jpg

U te će se dijelove grada moći vozilima ući samo u određeno vrijeme i, naravno, samo oni vozači koji imaju daljinske upravljače za spuštanje pilomata. U Upravi Usluge kažu da su iz gradske uprave inzistirali da se pilomati što prije ponovno osposobe.

Dakle, od ponedjeljka ujutro bit će podignuti pilomat pasovi na ulazu u stari grad kod hotela Jadran, odnosno nasuprot bivšeg hotela Riviera, potom oni koji brane ulaz na Trg slobode (kod Kandlerove, Bože Milanovića, pošte i Uprave Riviera holdinga). Zbog radova ostaju spušteni pilomati na Peškeri, a rampa kod Okrugle kule također zbog radova još neće biti postavljena. Pilomati na ulazu u stari grad kod gradske kavane bit će podignuti s dva-tri dana zakašnjenja jer ih još servisiraju. Međutim, rampa koja priječi ulaz na rivu, kamo je dozvoljeno samo ribarskim kamionima i opskrbi, počinje raditi u ponedjeljak, kao i novopostavljena na početku Viala, odnosno kod Inine benzinske crpke.

Dosad navikli parkirati u pješačkoj zoni oko tržnice (na Trgu Joakima Rakovca uz ugostiteljske objekte i s druge strane, uz prodavaonicu Agrolagune), morat će promijeniti navike jer će i pilomati na ulazu u tu zonu biti u ponedjeljak podignuti. Vozila opskrbe za tržnicu moći će ući u tu zonu uz pomoć daljinskih upravljača za spuštanje pilomata, ali samo od 5 do 8 i od podne do 14 sati, i to na 30 minuta, a nakon što iskrcaju robu, vlasnici se moraju preparkirati na veliko parkiralište.

U zoni oko tržnice naznačena su na cesti mjesta za zaustavljanje vozila za opskrbu i to kod nekadašnje štamparije dva, ispred Realtehnike jedno, uz cvjetnu površinu nasuprot restorana Vipava jedno i u Vukovarskoj ispred Duhana dva mjesta

– S.M., Glas Istre 27.5. –

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email