NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Peškera ugostila mnogobrojne jedriličare za regati “Otvoreno prvenstvo Grada Poreča”

dsc8230
17.07.2016. 17:29; ; Početna / Sport i rekreacija / Peškera ugostila mnogobrojne jedriličare za regati “Otvoreno prvenstvo Grada Poreča”

Ovog je vikenda, 16. i 17. srpnja, u organizaciji Jedriličarskog kluba Horizont Poreč, održana regata „Otvoreno prvenstvo Grada Poreča“, natjecanje koje je i ove godine okupilo mnogobrojne mlade jedriličare i entuzijaste iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Porečka uvala Peškera tako je kroz vikend bila ispunjena jedrilicama koje su se natjecale u tri kategorije – optimist, laser 4.7 i laser radial. Između sedamdesetak sudionika, nekoliko je mladih jedriličara porečkog Jedriličarskog kluba „Horizont“ po prvi put jedrilo na regati, na kojoj su se vrlo dobro snašli, dokazujući da s radom, trudom i organizacijom ovakvih regata mladim Porečanima i u vlastitom gradu možemo omogućiti natjecanje i napredak u ovome sportu.

U klasi Laser 4.7 prvo mjesto osvojila je Sara Muješić iz pulske JK Vege, dok je prvo mjesto u klasi Laser Radial osvojio Liam Orel iz JK Jadro.

U najbrojnijoj klasi Optimist, prvo mjesto osvojio je Martin Fras iz JK Izola.

Čestitamo svim jedriličarima te se zahvaljujemo svim sudionicima, sponzorima i volonterima na sudjelovanju i pomoći oko organizacije regate i veselimo se ponovnom okupljanju na prvenstvu iduće godine u našem gradu.

JK Horizont

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email