Panel rasprava „Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini“ u srijedu 13. listopada

domobrtnika
12.10.2021. 08:46; ; Početna / Gospodarstvo / Panel rasprava „Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini“ u srijedu 13. listopada

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 13. listopada 2021. u Domu obrtnika Poreč, s početkom u 13.00 sati održati će se panel rasprava „Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini“.

Na panel raspravi sudjelovati će predstavnici Grada Poreča-Parenzo, Istarske razvojne agencije, Udruženja obrtnika Poreč, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula koji će svojom raspravom otvoriti značajne teme poticanja poduzetničkog duha i klime na lokalnoj i regionalnoj razini. Pozivaju se svi poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže panel raspravi te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju poduzetništva u okruženju i šire.

Panel rasprava  je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/EGs4kFo4NFsLdb8X7 do srijede 13. listopada do 09.00 sati.

Ova panel rasprava jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Print Friendly, PDF & Email