NEWS

Pali napadači na tajkuna

18.01.2008. 00:00; ; Početna / Crna kronika / Pali napadači na tajkuna
838hrvat-v.jpg

Više je osoba uhićeno u Poreču te se nad njima provodi kriminalistička obrada, no razlog uhićenja u policiji nisu htjeli navesti jer je kriminalistička obrada u tijeku. Riječ o četiri do pet osoba, a Porečani uhićenje povezuju s travanjskim napadom na slovenskog tajkuna Rajka Hrvatiča, koji se dogodio na parkiralištu ispred porečke poslovnice Hypo banke.

Naime, poznati slovenski poduzetnik Hrvatič je proljetos s četvoricom prijatelja posjetio natjecanje u kick boxu koje se održavalo u Poreču, no nakon natjecanja grupa naoružanih mladića prišla je njihovu automobilu te ih napala. U napadu slovenski poduzetnik i vlasnik licence za izbor Miss Hawaian Tropic u Hrvatskoj i Sloveniji, Rajko Hrvatič, zadobio je ubodne rane, dok je njegov prijatelj Sebastijan Vežnaver prošao s lakšim ozljedama. Tom prigodom Hrvatič je za naš list tvrdio da je žrtva Albanca kojem je prodao rulete u vrijednosti od oko 30 tisuća eura.

– Jednom sam čovjeku prodao rulete i nije mi platio. Vratio mi ih je, a ja sam mu podmirio čak i troškove transporta. On je bio uvrijeđen jer ih nije dobio besplatno – rekao je tada za Jutarnji list Hrvatič.

Print Friendly, PDF & Email