NEWS

Padel turnir na terenima Valamar Diamant hotela u Poreču – prijave do 1.4.2022.

Padel turnir_2
22.03.2022. 12:52; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Padel turnir na terenima Valamar Diamant hotela u Poreču – prijave do 1.4.2022.

Porečki Valamar Diamant Hotel će 2. i 3. travnja ove godine biti domaćin amaterskog  turnira u padelu. Riječ je o najbrže rastućem sportu u svijetu koji danas igra gotovo 10 milijuna ljudi. Padel, sport koji kombinira elemente tenisa, skvoša i badmintona, igra se isključivo u parovima na posebno postavljenim terenima  ograđenim  prozirnim zidovima i metalnom ogradom u dimenzijama 10 sa 20 metara, sa specifičnim reketima.

Ovaj rekreativni padel turnir će biti organiziran po sistemu „round robin“, unaprijed formiranih skupina nakon čega slijedi završnica na ispadanje. Svaki prijavljeni natjecatelj odigrat će minimalno tri meča na jedan dobiveni set dok se u eliminacijskom dijelu turnira igra na dva dobivena seta. Za pobjednike su osigurane i nagrade.

Valamar već dugi niz godina podržava mnogobrojne sportske manifestacije i udruge u destinacijama u kojima posluje. Drago nam je što smo domaćin amaterskog padel turnira, sporta koji postaje sve popularniji u svijetu. Valamar će cijeli travanj osigurati i posebnu padel promociju onima koji se još nisu okušali u ovome sportu, odnosno našim gostima i građanima grada Poreča“, rekao je Damir Banko, direktor sporta u Valamar Rivieri.  

Naime, nakon završetka turnira na terenima Valamar Diamant Hotela tijekom cijelog mjeseca travnja bit će organizirana promocija padela kao sporta uz besplatne poduke stručnih padel trenera te promotivne cijene korištenja najma terena s reketima i lopticama.

Sudjelovanje na turniru je besplatno, a prijave su otvorene do petka 1. travnja 2022. na broj telefona 099 2517417, emailom na [email protected] ili na Facebook stranici Padel World Hrvatska.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email