NEWS
HALF – s

Ovog vikenda u Vrsaru predavanje Korada Korlevića i „Dan u Kontiji“

korado-klim
11.11.2021. 09:56; ; Početna / Kultura / Ovog vikenda u Vrsaru predavanje Korada Korlevića i „Dan u Kontiji“

U petak, 12. studenog, s početkom u 17:30 sati u staroj školi u Vrsaru (Ulica Rade Končara 29) poznati hrvatski astronom i edukator Korado Korlević održat će predavanje „Razvojni potencijali na području Limskog zaljeva i Kontije”. Nakon predavanja predstavit će se i „Nove mogućnosti boravka u prirodi, edukacije i turističke aktivnosti u šumi Kontija i Limskom zaljevu“.

U nedjelju, 14. studenog ispred novoizgrađenog Znanstveno-edukacijskog centra u Kontiji, održati će se aktivnosti u sklopu manifestacije „Dan u Kontiji“. Od 10 do 13 sati održat će se edukacijske radionice u prirodi za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi. U 10:30 započeti će radionica za odrasle na temu izrade terarija u staklenici.  

U programu su dvije edukacijske jesenske šetnje šumom, prva s polaskom od 10, a druga s polaskom u 12 sati. Aktivnosti se izvode na otvorenome, a u slučaju lošeg vremena događanje će biti odgođeno.

Sve aktivnosti su besplatne, ali je obavezna prijava. Prijave su moguće putem e-maila [email protected] ili na broj telefona 098 253 096

Aktivnosti se provode u sklopu projekta KLIM i ADRILINK.

Web stranica događanja je https://infovrsar.com/turisticka-zajednica-opcine-vrsar/novosti/predavanje-korada-korlevica-i-dan-u-kontiji/

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email