Ovog tjedna u kinu

idemo-u-kino
12.07.2022. 12:55; ; Početna / Obavijesti / Ovog tjedna u kinu

četvrtak,  14.7.2022., petak 15.7.2022. i  subota,  16.7.2022. u 19.00 

MALCI 2 :KAKO JE GRU POSTAO GRU
izvorno ime: Minions: The Rise of Gru 
žanr: animirani
trajanje: 87 minuta
redatelj:   Kyle Balda
uloge: Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić

sadržaj: ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima.

četvrtak, 14.7.2022., petak,  15.7.2022. i subota,  16.7.2022. u 21.00 

JURSKI SVIJET – CARSTVO
izvorno ime:  Jurassic World Dominion
žanr: epska akcijska avantura
trajanje: 146 minuta
redatelj:   Colin Trevorrow 

uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, DeWanda Wise

sadržaj: Ovog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.

Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive – i love – zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna