Ove subote osjetite pravi božićni duh uz Night Express u vinariji Roxanich

nightroxanich
10.12.2021. 20:14; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Ove subote osjetite pravi božićni duh uz Night Express u vinariji Roxanich

Božićna euforija stigla je i do vinarije Roxanich koja je prošli petak otvorila svoja vrata Adventa. U dvorištu vinarije organizirano je druženje za sve dobne skupine. Za starije organizirano je druženje uz odličnu ponudu hrane i kuhano vino, dok za najmlađe imaju toplu čokoladu, fritule i klizalište..

Ove subote atmosferu će zagrijati poznati istarski bend Night Express, uz koje je zabava uvijek zagarantirana!

Ako više volite opuštenu atmosferu, dođite u nedjelju na obiteljski dan i opustite se uz čašu vrhunskog vina uz prekrasan pogled na motovunske krajolike. Nas je oduševilo fantastično vino Venezia, te vam svakako preporučujemo da ga probate. Dok se vi opuštate vaša djeca sigurno će uživati na klizanju.

“Dragi ljudi, pozivamo Vas sve na naš prvi Advent u vinariji Roxanich. Pozivamo i male i velike da s nama uživaju u božićnoj čaroliji vinarije Roxanich, te će svatko od vas sigurno pronaći nešto za sebe i uživati u onome što smo vam pripremili.”, rekao je vlasnik vinarije.

(S.V. REX)

Print Friendly, PDF & Email