NEWS

Ovaj tjedan u kinu

kino_andi_bancic_5d_25_10_2018
foto: Andi Bančić
30.01.2023. 14:03; ; Početna / Obavijesti / Ovaj tjedan u kinu

petak, 3. 2. i subota, 4. 2. u 18.00

Neustrašiva njuška

izvorno ime: Paws of Fury – The Legend of Hank

redatelj: Mark Koetsier, Rob Minkoff, Chris Bailey

uloge: Tarik Filipović, Marko Makovičić, Nikola Marjanović, Goran Malus, Dražen Bratulić, Marko Juraga, Gorban Vrbanić, Ivan Mokrović, Ana Zibar, Ivan Đuričić, Daniel Dizdar, Paula Slavica, Dora Jakobović, Ivor Plužarić, Ana Čapalija

žanr: animirani, akcija, komedija

trajanje: 98 minuta

Naoko neugledni pas Hank sanja velike snove. Toliko velike da želi postati pravi-pravcati samuraj. Najgore od svega nije ni nepoznata zemlja, ni daleki put, ni neobična hrana koja uopće ne liči na pseću, već njegov strah kako izaći na kraj sa jedinim stanovnicima te zemlje – mačkama.

Hank, neodoljiv i lijepo odgojen pas ima za protivnika vrlo zločestog mačora, Ika Chua, opakog vođu nepobjedive vojske samuraja. Ika nagovara pomalo naivnog Hanka da postane samuraj i glavni zaštitnik grada Kakamucho. Hank prihvaća ponudu ne sluteći prave namjere Ika Chua. Srećom, u Kakamucho upoznaje Jimba, nekada velikog i karizmatičnog samuraja koji, mada ispočetka nevoljko, uzima Hanka pod svoje i uči ga “tajnama zanata”.

 

petak, 3. 2. i subota, 4. 2. u 20.00

Meni

izvorno ime: The Menu

redatelj: Mark Mylod

uloge: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, Hong Chau, John Leguizamo

žanr: komedija, horor, triler

trajanje: 106 minuta

Jedanaestero ekstremnih bogataša brodom odlazi na otok Hawthorne gdje će za 1250 dolara po glavi uživati u vrhunskom kulinarskom iskustvu. Na otoku ih dočeka Elsa i pokazuje im militantne uvjete u kojima kuhari žive kako bi im mogli poslužiti večeru. Na meniju se nalaze namirnice iz prirode s i oko otoka, a kuhinjsko osoblje precizno priprema svako zrnce jela. „Jest ćete manje nego što želite i više nego što zaslužujete,“ zlokobno šapne Elsa jednom od gostiju. Chef Slowik čini se jednako pretenciozan kao i elita koju poslužuje. Sve dok ne otkrije da je sve na otoku na meniju. Uključujući i kuhare i uzvanike. 

Print Friendly, PDF & Email