NEWS
valfresco

Otvorene su prijave za Tečaj krojenja i šivanja koji počinje u srijedu, 22. siječnja

krojenje i sivanje
13.01.2020. 14:51; Učitavanja: 229; Početna / Obavijesti / Otvorene su prijave za Tečaj krojenja i šivanja koji počinje u srijedu, 22. siječnja

Oduvijek maštate o tome kako biste voljeli nositi odjeću koja je vaših ruku djelo? Kreativni ste i želite pokazati svoja djela? Imate ormar pun odjeće s kojom ne znate što bi?

Dođite u Pučko otvoreno učilište Poreč na tečaj krojenja i šivanja i zavirite u svijet igle, konca i šarenih tkanina.

Tečaj traje 30 sati i pruža osnovne temelje korištenja šivaćeg stroja, znanje izrade jednostavnijih odjevnih predmeta (suknje i košulje), popravke odjeće, krojenje iz Burde i modifikaciju kroja prema vlastitim mjerama te izradu patenta, rukava, okovratnika na osnovi kojih je moguće dalje napredovati samostalnim radom.

Može se nastaviti i napredni tečaj od 30 sati koji obuhvaća izradu hlača, džepova, promjenu patenta te krojenja i šivanja sakoa ili jakni. Tečaj je opremljen modernim šivaćim strojevima (za svaku polaznicu /ka),  a može se učiti i na vlastitom stroju za šivanje.

Bez obzira jeste li  početnik ili već imate iskustva u šivanju, na tečaju ćete uz stručno i kvalitetno vodstvo te uz individualan pristup svakom pojedincu napraviti sve što poželite. U vedroj i opuštenoj atmosferi uživat ćete u svojim kreacijama i svojoj novootkrivenoj vještini.

Na tečaj je potrebno donijeti materijal za izradu željenog odjevnog predmeta.

Tečaj počinje u srijedu 22. siječnja 2020., a predavanja i praktični rad održavat će se dva puta tjedno: srijedom i petkom u popodnevnim satima u Pučkom otvorenom učilištu Poreč. 

Voditeljica tečaja je Sofija Apostolovski, dizajnerica odjeće i tekstila (Merlin – Udruga za promicanje kreativnosti).

Cijena tečaja: 1.100 kn.

Izradite svoju vlastitu odjeću koja će biti odraz Vaše kreativnosti i osobnosti. Neka bude unikatna kao i Vi.

Za informacije i prijave javite se na broj telefona 887-216 ili putem e-pošte [email protected]

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S