NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Otvorene su prijave za besplatnu edukaciju za iznajmljivače „Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor“

2024-02-15_11h56_33
15.02.2024. 12:01; ; Početna / Gospodarstvo / Otvorene su prijave za besplatnu edukaciju za iznajmljivače „Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor“

Turistička zajednica Grada Poreča u suradnji sa turističkom agencijom Adriagate organizira besplatnu edukaciju za iznajmljivače „Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor“.

Radionica će se održati u petak, 23.2.2024. godine u Udruženju obrtnika, Partizanska 5a, Poreč, s početkom u 18.00 sati, a predviđeno trajanje edukacije je 1,5 sata.

Predavačice: 

Petra Bulat – stručnjak za turizam s preko 15 godina rada u turizmu i specijalizirana za privatni smještaj. Radila na nekoliko projekata koji uključuju razvojne projekte destinacije i specijalan projekt za vile. Upoznati će vas s brojkama, kada treba otvoriti kalendare, gdje se oglašavati i kako upravljati recenzijama.

Danijela Kuzmić – zastupnica za Istru u Adriagate-u. Živi i radi u turizmu, specijalizirana za privatni smještaj i s višegodišnjim radnim iskustvom može se pohvaliti najboljim zastupnikom za privatni smještaju u Adriagate-u na području Istre. Poznaje sve velike i male trikove koje vas mogu gurnuti u sami vrh iznajmljivanja i popuniti sezonu bez rupa. 

Teme 

  1. Turizam u brojkama – Tko su naši/vaši gosti?
  2. Prilagodba smještaja potrebama i željama gostiju
  3. Kako popuniti predsezonu i posezonu
  4. Najtraženija dodatna ponuda: Pravilnik vs gosti
  5. Brandiranje smještaja i isticanje od konkurencije
  6. Kako kreirati cijene i popuste
  7. Upravljanje recenzijama
  8. Šteta u objektu
  9. Poslovanje putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija
  10. Zakoni i obveze svih privatnih iznajmljivača     

 

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava na radionicu je OBAVEZNA, a svi zainteresirani mogu se prijaviti isključivo putem ONLINE PRIJAVNICE .

 

Print Friendly, PDF & Email