NEWS
Max 180920 S

Otvorene prijave za nagradu Zlatna koza-Capra d’oro

6
17.10.2018. 13:48; Učitavanja: 102; Početna / Gospodarstvo / Otvorene prijave za nagradu Zlatna koza-Capra d’oro

Turistička zajednica Istarske županije objavila je poziv za dostavu nominacija za dodjelu nagrade Zlatna koza – Capra d’oro. Nagrađuju se istaknuti pojedinci kao i najbolji projekti ili aktivnosti na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, a posebno na području unapređenja proizvoda i turističke promocije i to u kategorijama evenata, inovativnih proizvoda, turističkih proizvoda i vizualnih komunikacija.

Poziv za dodjelu godišnje nagrade Turistička zajednica Istre otvara već tradicionalno u povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, a nagrada se dodjeljuje na susretu turističkih djelatnika Istre koji se održava koncem godine.

Na ovaj način, Turistička zajednica želi posebno motivirati i javni i privatni turistički sektor s ciljem poboljšanja kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji Istre.

Detaljnije informacije o nagradi te sve o dosadašnjim dobitnicima možete potražiti na našoj web stranici www.istra.hr/zlatna-koza

Prijavite svoje projekte, proizvode,  za dodjelu godišnje nagrade za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre – vaše prijave očekujemo do 27. listopada!

TZ Istre

Print Friendly, PDF & Email