NEWS

Otvorene prijave za 11. sezonu projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“

IMG_2127
29.11.2019. 18:56; Učitavanja: 63; Početna / Obavijesti / Otvorene prijave za 11. sezonu projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“

Znate li dobro njemački jezik, ali želite naučiti i talijanski, znate li plesti, a želite naučiti plesati, ili možda posjedujete informatičko znanje, ali ne znate ništa o decoupage tehnici, podijelili biste s nama marketinške trikove ili biste održali motivacijsko predavanje, prijavite se u novu, jedanaestu po redu, sezonu projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” u organizaciji Gradske knjižnice Poreč.

Pozivamo sve zainteresirane građane, naše stare, ali i buduće volontere, da se uključe u projekt „Dam-daš“ te da svojom voljom, znanjem i vještinama, pridonesu poboljšanju kvalitete života zajednice u cilju cjeloživotnog učenja. Od 2009. godine, u ovome projektu održano je preko 250 radionica koje je pohađalo više od 2.700 polaznika, a sve zahvaljujući upravo vama, dragi volonteri i vašoj društvenoj angažiranosti.

Kreirajte zajedno s nama i ovogodišnji program radionica koje će biti namijenjene svim našim korisnicima, kako bi naša knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice.

Vaše prijave, s nazivom i opisom radionice koju biste voljeli održati, dostavite najkasnije do 23. prosinca 2019. godine mailom na [email protected] ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč.

Gradska knjižnica Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email