NEWS

Otvorena vrata ili zatvorena vrata – pitanje je sad ?:)

08.10.2005. 00:00; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Otvorena vrata ili zatvorena vrata – pitanje je sad ?:)
789otvorena-logo.gif

VLADIN portal Otvorena-vrata.hr, koji je najavljen i promoviran kao mjesto na kojem će građani moći pronaći pomoć, ne ispunjava svoju službenu svrhu.

Vlada je portal pokrenula kako bi predstavila sve svoje projekte zainteresranim poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, studentima, obiteljima, majkama i braniteljima, i to sve na jednom mjestu.

"Želja nam je da na ovim web stranicama brže pronađete informacije o interesantnim projektima i informirate se o uvjetima kako ih možete iskoristiti. One Stop Shop agencija koju je Vlada najavila u listopadu ove godine dodatno će olakšati ostvarivanje Vaših poduzetnih ideja, a Otvorena-vrata.hr je prvi, virtualni, korak u one-stop konceptu – brže i lakše do informacije ili servisa koje vlada i druge državne institucije pružaju." – stoji u tekstu dobrodošlice objavljenom na portalu, a potpisanom od premijera Sanadera.

Portal ima cilj da se na jednom mjestu postavi pitanje na koje bi se od nadležnog ministarstva dobilo odgovor. Međutim, u rubrici aktualnosti, pretposljednja vijest datira od 22. travnja 2005. godine, s naslovom "Raste broj novootvorenih proizvodnih obrta", da bi tek nakon pet mjeseci stanke, 21. rujna bila objavljena nova.

Kako piše Poslovni dnevnik, portal je predstavljen uz veliku medijsku kampanju – televizijske reklame i plakate, a Vlada je navodno skrivala iznos sredstava utrošenih u medijsku promidžbu projekta.

Neko vrijeme se govorilo o 2,5 milijuna kuna, a kasnije o oko 4,5 milijuna kuna utrošenih u reklamiranje portala Otvorena-vrata.hr…..

www.index.hr

——— LINK NA CIJELI ČLANAK ——-

Uuuuu, ne možemo niti zamisliti kakvi se portali mogu izraditi i što bi na njima svega bilo za takvu ogromnu svotu novaca, ali to je naravno, mišljenje nas, običnih smtrnika-informatičara:)

Posjetite cijeli članak na index.hr.

Toliko o Internetu – kojeg u Hrvatskoj još uvijek nazivaju „medijem budućnosti“ iako je odavno prešao u fazu sadašnjosti.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email