Otvorena porečka tržnica – ponuda svježeg povrća i voća 99% IZOSTALA ?!

IMG_20200407_094840
07.04.2020. 10:15; Učitavanja: 1.679; Početna / Gospodarstvo / Otvorena porečka tržnica – ponuda svježeg povrća i voća 99% IZOSTALA ?!

Prema jučerašnjoj najavi, a koju su prenijeli i mnogi portali širom Hrvatske, danas ujutro otvorena je i porečka gradska tržnica.
Dan prije toga kontaktirani su i zakupci prodajnih mjesta, njih pedesetak,  kako bi se mogli pripremiti za moguću prodaju svježeg povrća i voća na tržnici, potvrdili su nam u Uslugi Poreč.

Kako su nam  u Uslugi pojasnili, jedini uvjet prodaje je da prodavatelj ima zaštitnu masku i rukavice, a sve ostale uvjete koje propisuje Stožer civilne zaštite osigurala je Usluga Poreč (dezinfekcijska sredstva na ulazu, zažtitarsku službu, oznake propisanog razmaka 1m, ograničeni broj kupaca istovremeno na prostoru tržnice itd….)

Pa ipak porečka je tržnica i danas ostala bez ponude teško očekivanog povrća.
Kupaca ima, a od prodavača pojavila su se samo dva više nego proteklih dana.
Na porečkoj tržnici može se i dalje nabaviti svježa riba, svježe meso, svježe mlijeko i sir, suhomesnati artikli i kruh i nešto sitno voća i još sitnije povrća.

Zanimljivo :) Vjerojatno su se svi ponuditelji povrća i voća snašli putem online prodaje ili su svoje proizvode prodali trgovačkim lancima….
Nadamo se da će već sutra ponuda svježeg povrća i voća na porečkoj tržnici biti ipak bogatija od današnje:(

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email