NEWS
VALAMAR-S-sezona

Otvoren novi Društveni dom u Mugebi

otvorenje drustveni dom Mugeba2
11.02.2023. 18:54; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Otvoren novi Društveni dom u Mugebi

Prigodnom svečanošću danas (11.02.2023.) u centru naselja Mugeba i službeno je otvoren Društveni dom, koji će biti u funkciji za druženja mještana.

-Drago mi je kada možemo otvarati velike objekte i obilježiti završetak velikih investicija, ali isto tako uvijek mi je jednako drago kada otvaramo ovakve male objekte, za koje znam da su važni i puno znače za svakodnevicu i druženja naših sugrađana. Za ovaj smo Dom imali puno upita građana i stanovnika mjesnog odbora, tako da mi je drago da danas možemo i službeno proglasiti ove prostore otvorenim, rekao je na svečanosti porečki gradonačelnik Loris Peršurić.

Dom je naime, postavljen prema željama mještana i mjesnog odbora, a koristit će za zajednička druženja, rođendane, proslave i druge prigode, pogodno jer je i blizu dječje igralište i crkva, a riječ je o objektu koji su dugo čekali, rekao je u svom obraćaju predsjednik Mjesnog odbora Fuškulin Andrea Crevato.  Društveni dom je montažni objekt, koji uz salu za druženja ima i sanitarni čvor, klima uređaj, televizor, na ukupno 44 kvadrata, a ispred je uređena terasa i zelena površina. Radove su izveli Grip Juričić d.o.o iz Pazina, te Kova d.o.o. iz Velike Gorice, a hortikulturno uređenje Usluga Poreč.

Društveni dom simboličnim su otkrivanjem ploče s natpisom otvorili gradonačelnik Peršurić i predsjednik Crevato, a objekt blagoslovio župnik Ivan Butković. Za zakusku su se pobrinuli MO i sami mještani donijevši iće, piće i slastice.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email