NEWS
HALF MARATON S

Osvojite uzbudljiv obiteljski doživljaj na Legends Team Cupu uz druženje s najvećim teniskim zvijezdama

LTC_Pula_1-3-August
07.07.2022. 12:22; ; Početna / Gospodarstvo / Osvojite uzbudljiv obiteljski doživljaj na Legends Team Cupu uz druženje s najvećim teniskim zvijezdama

Nagrada uključuje paket za četiri osobe za sportski događaj godine uz VIP tretman tijekom sva tri dana turnira te upoznavanje s najpoznatijim imenima iz svijeta tenisa

Zaljubljenici u bijeli sport ovog će ljeta doći na svoje – prvi put u Hrvatskoj, veličanstvena pulska Arena bit će domaćin prestižnom turniru Legends Team Cup. Legends Team Cup od 1. do 3. će kolovoza okupiti svjetske legende tenisa, a svi korisnici Mastercard® kartica imaju priliku uključiti se u nagradnu igru i osvojiti ekskluzivni aranžman na turniru. Priceless.com je jedina platforma putem koje je moguće doći do posebno osmišljenog paketa za jedan od najiščekivanijih događaja godine te se na ovom digitalnom hubu moguće uključiti u nagradnu igru i osvojiti iskustvo koje se pamti čitav život.

„Posebno sam sretna i uzbuđena što je Mastercardova iskustvena platforma ponovno mjesto gdje je moguće doći do iskustva kakvo se ne zaboravlja. Upravo je suradnja s Turističkom zajednicom Istra izvrstan način i primjer partnerstva koji nam omogućava da spektakularnim događanjima dodamo još ono nešto te korisnicima Mastercard kartica neprestano pokazujemo da im upravo naša kartica otvara mogućnosti da uživaju u životu i trenucima s najmilijima na način kako nisu imali priliku do sad“, izjavila je u povodu lansiranja ove vrijedne nagradne igre Helena Šekerija, voditeljica marketinga u Mastercardu.

Korisnici Mastercard kartica imaju priliku u nagradnu se igru uključiti do 24. srpnja i osvojiti aranžman za četiri osobe koji uključuje VIP box s mjestima za četiri osobe (dvije odrasle osobe i dvoje djece) uz posebni tretman, propusnice za VIP zonu koja se nalazi najbliže terenu te tri noćenja u hotelu u Puli. Ekskluzivni paket uključuje i upoznavanje s najpoznatijim imenima iz svijeta tenisa uz organizirani susret i druženje s tenisačima nakon kojeg će dobitnici kući ponijeti nezaboravne uspomene.

Zadatak je jednostavan – potrebno je posjetiti platformu Priceless.com, registrirati se svojom Mastercard karticom, unijeti potrebne podatke i uključiti se u utrku za nagradu vrijednu više od 56.000 kuna.

Prijave su otvorene do 24. srpnja, a najsretnije ime bit će objavljeno najkasnije u srijedu, 27. srpnja. na društvenim mrežama Mastercarda u Hrvatskoj. Detalje i pravila nagradne igre možete pronaći na mastercard.hr.

„Prvi put u svojoj dugoj povijesti, istarski amfiteatar postaje teniski teren na kojemu će nastupiti teniske legende poput Lleytona Hewitta, Tomasa Berdycha, Tommyja Robreda, Tommyja Haasa, Juana Carlosa Ferrera te brojna druga, dobro nam poznata, imena. Izrazito smo ponosni što smo ovaj turnir doveli upravo u Istru te tako omogućili obožavateljima tenisa diljem svijeta da u ovom spektaklu uživaju na jednoj od najatraktivnijih pozornica, a posebno nam je drago što nam je Mastercard neprestano jedan od ključnih partnera te podrška pri ostvarivanju naših ambicija koje, kad je u pitanju promocija Istre kao jedna od najpoželjnijih destinacija, nemaju granicu“, više o samom turniru rekao je Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istra.

Nagradna igra dio je programa Priceless.com koji nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

Više o Legends Team Cupu saznajte na poveznici, a na nagradnu igru se prijavite na Priceless.com.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email