NEWS

Osumnjičeni za prodaju amfetamina

11.09.2018. 00:09; Učitavanja: 288; Početna / Crna kronika / Osumnjičeni za prodaju amfetamina

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i 35-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te da je 39-godišnjak uz to kazneno djelo počinio i kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.
Naime, policijski službenici su 8. rujna oko 21,40 sati u Poreču zatekli muškarca i ženu koji su kod sebe posjedovali 10 paketića s ukupno 20,1 grama amfetamina te su uhićeni.
Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga kamp kućice na području Vrsara koju osumnjičeni koristi, pri čemu je pronađeno 66.5 grama marihuane, dva paketića s ukupno 93,8 grama amfetamina, digitalna vaga te jedna ručna bomba. Ručnu bombu preuzeo je djelatnik Protueksplozijskog odjela PU istarske te se protiv muškarca zbog neovlaštenog posjedovanja oružja podnosi kaznena prijava. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja oboje su, uz kaznenu prijavu, 9. rujna oko 21,30 sati privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Print Friendly, PDF & Email