NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Open Air Cinema u sklopu Poreč Open Air festivala svakodnevno donosi besplatne filmske hitove pod zvjezdanim nebom

OAC4_byManuelPaljuh
14.07.2016. 11:27; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Open Air Cinema u sklopu Poreč Open Air festivala svakodnevno donosi besplatne filmske hitove pod zvjezdanim nebom

Ljubitelji filma, zahvaljujući Poreč Open Air festivalu imaju priliku svakodnevno uživati u besplatnim filmskim projekcijama na otvorenom – u vrtu Ville Polesini ili na travnjaku na početku Lungomare šetnice. Filmske projekcije počinju čim se smrači oko 21 sat a većina posjetitelja, zbog velikog interesa svoje mjesto zauzme i znatno ranije kako bi prije filmske projekcije uživali u zalasku sunca.

U Open Air Cinema programu zastupljeni su gotovo svi filmski žanrovi – ponedjeljkom je na programu drama; utorkom, srijedom, petkom i subotom obiteljski filmovi i crtići, četvrtkom akcijski filmovi dok su nedjelje rezervirane za smijeh uz komedije.

Iznimne lokacije besplatnih filmskih projekcija, ugodne ležaljke iz kojih se prate filmovi, ponuda kokica i osvježenja te atraktivna selekcija najnovijih filmskih hitova i omiljenih filmskih klasika, razlozi su zbog čega se redovito traži ležaljka više.

Raspored filmova moguće je pogledati na web stranici Poreč Open Air festivala www.porecopenair.com

U petak, 15. srpnja na programu je glazbeni program Electric Nights kada je Poreč u znaku plesne klupske glazbe i zabave uz elektronske ritmove i DJ nastupe do ranih jutarnjih sati.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email